Diensten

Scheepsbetimmering

Voor alle werkzaamheden wat betreft schepen kunnen wij veel voor u betekenen. Er zijn veel mogelijkheden. Zo verbouwen wij binnenin schepen, monteren wij binnenin schepen of renoveren wij binnen in schepen. Timmerbedrijf Zomerdijk heeft al meerdere opdrachten uitgevoerd voor scheepsbetimmering en geen enkele klus is hetzelfde. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meubelmakerij

Timmerbedrijf Zomerdijk maakt meubels voor in en rondom het huis. Wij hebben jarenlange ervaring. Zo is er veel mogelijk, namelijk: van een houten tuinbank tot aan een houten trap. Wij werken zo nauwkeurig mogelijk en alle meubels worden gemaakt met mooie kwaliteit hout of andere dergelijke materiaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Interieurbouw

Interieurbouw

Timmerbedrijf  Zomerdijk specialiseert zich in interieurbouw. Door onze frisse kijk op interieur kunnen wij net een stapje extra zetten voor u als klant.

Voor alle interieur werkzaamheden staan wij graag tot u dienst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Montage

Timmerbedrijf Zomerdijk specialiseert zich in het monteren van producten. Zo kunnen wij producten voor u monteren of demonteren.

Met onze jarenlange ervaring houden wij ons graag aanbevolen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Chat openen
Welkom bij timmerbedrijf Zomerdijk. Stel uw vraag gerust op Whatsapp!